Jimi Hendrix Jackpottar

Jackpottar är den där lilla extra kryddan som gör att man alltid kan våga drömma om de där riktiga miljonvinsterna. Då och då hör man om någon som verkligen lyckats kamma hem en enorm vinst. Då är det svårt att hålla borta tankar som ”det där kunde ha varit jag”. Det som kan verka otroligt är att de här vinnarna inte alltid har spelat för mycket pengar alls. Ibland har det varit någon som suttit på parkeringen för att vänta i bilen medan hans bättre hälft varit inne i affären. Att där och då kunna kamma hem rekordvinster känns nästan orealistiskt.

Men vad är egentligen en jackpott? Det kan vara bra att veta innan du sätter igång och spelar. Det är alltid bäst att ha koll på vad det är som gäller innan man satsar några pengar på ett spel.

Den största, fixerade vinsten i ett spel

Det finns lite olika varianter av jackpottar, men det är inte så svårt att lära sig särskilja dem åt. Ibland använder man ordet jackpott när man talar om den största vinsten som finns i ett spel och som alltid ligger på samma summa. I det fallet är det väldigt lätt att ta reda på hur stor den högsta vinsten är. Då vet du vad du spelar för. De här summorna kan bli väldigt stora. Dock är de generellt sett mycket mindre än den andra typen av jackpottar som du kan läsa om här nedanför.

Progressiva jackpottar

När man talar om progressiva jackpottar då vet man att det kan vara mycket pengar på spel. En progressiv jackpott är den högsta vinsten i ett spel. Dock så kan storleken på den variera. Det är just det som är charmen med dem. Den progressiva jackpotten fungerar så att varje gång du spelar på en slot, går en liten summa till en stor och gemensam progressiv jackpott. Desto fler som spelar desto större kommer denna jackpott att bli. Det som verkligen är intressant är att den kommer att fortsätta växa ända tills någon lyckas ta hem den. Det finns exempel där spelare har vunnit hundratals miljoner kronor bara genom att trycka på ”SPIN” på en slot. Det handlar så klart om en sådan oerhörd tur att det inte är något man realistiskt sett borde hoppas på. Ändå så gör man det som spelare.

Det är alltid roligt att drömma och det är just det som jackpottarna handlar om. Att man vet om att det ändå finns en chans att vinna så mycket pengar att man blir ekonomiskt oberoende.