Jimi Hendrix Free Spins

Free spins är två ord som används mycket på nätet. Det handlar om de populära slot-spelen och det är en av de viktigaste funktionerna i dessa. Fast free spins kan syfta på två olika saker, men som ändå har med varandra att göra. Free spins är en funktion inne i ett spel som låter dig komma till ett sorts bonusläge. Det är ofta i det bonusläget som du kan ta hem riktigt stora vinster. Free spins kan dock också vara en ren bonus som du får av casinon. Ofta får du sådana bonus-free spins i samband med att du registrerar dig och gör en första insättning på en sida. Dessa free spins betyder att du får spela ett visst antal snurr utan att det kostar dig några pengar.

Free spins i en slot

När det gäller free spins inne i spel kan de se väldigt olika ut. Det finns massvis av olika spelutvecklare som gör olika sorters spel. Resultatet av det blir att free spins-lägena också ser väldigt olika ut. I vissa spel är free spins oerhört viktigt medan de i andra knappt finns. Det finns även slots som inte har free spins överhuvudtaget. Visserligen är det ganska ovanligt men du kan komma över dem.
För att aktivera free spins i en slot behöver du få några symboler som aktiverar den. De här symbolerna kallas oftast för scatters. Exempelvis så kan kravet vara att du ska få tre stycken scatters för att få tillträde till free spins-läget. Vanligtvis är det också så att fler scatters innebär att du får fler free spins.
Själva grejen med free spins i spelet är att du inte behöver betala någon insats för att göra snurren, något som minst sagt alltid är trevligt. Sedan är vinsterna vanligtvis också mycket större i free spins-läget än i det vanliga spelläget.

Free spins välkomstbonus

Den andra sortens free spins är bonusen du får av spelsidan. Gratissnurr brukar delas ut när du blir medlem och gör din första insättning pengar. På svenska sidor kallas free spins ofta för just gratissnurr.. Dessa är inte att förväxla med free spins som du kan aktivera (via exempelvis scatters) inne i spelet. Med ett bra free spins-erbjudande kan du alltså få en liten tjuvstart med ditt spelande. Det är aldrig fel att köra några rundor i en slot utan att behöva riskera att förlora satsade pengar. Vill du hitta riktigt bra free spins erbjudande kan vi tipsa om att titta in på free-spins.cc .